TPG Community

Get online support

8 Second delay in connection of voice calls

Highlighted
Moderator

Hi @mfeodoroff,

 

We'd like to conduct remote test to the connection. Please turn off the modem/router for 3-5mins and we'll run a test. Reply to this thread when it's turned off.

 

Regards,

Highlighted
Level 1c

Hi Shane,

 

Thanks for getting back to me.

 

I just tried a trusty old Telstra T400 and have the same problem.

I'm around all day today.  Is there a way to PM my contact number to you?

 

Highlighted
Level 1c

OK. 

 

Router and HFC modem are now powered off.

Highlighted
Level 1c

PM sent to @Shane with contact details.

Highlighted
Level 1c

I'm home today if someone wants to reach out.

Highlighted
Moderator

Hi @mfeodoroff,

 

Thanks for sending me your details. We arranged one of our Technicians to contact you tomorrow between 10-12NN AEDST. Make sure to keep your mobile phone available and let us know how it will go.

 

Cheers!

Highlighted
Level 1b

Shaun, Did you ever get thsi resolved, can't tell from messages. I have been having this issues constantly for 6 months and TPG can't fix this.

If they fixed it how did they do it??

 

VK.

Highlighted
Moderator

Hi @victork50

 

Welcome to the Community! 

 

I'll organise a call back to be made today to assist you and check the homephone connection issue. 

 

Should you have a preferred date & time, please don't hesitate to let us know.

 

 

Regards,

Ahra_G

Highlighted
Level 3
Extensive testing, hardware resets etc - they eventually replaced my modem - been fine since