TPG Community

Get online support

New slave email not working

Highlighted
Level 1b

Good Morning 

i have setup a slave email address on Wednesday morning and havent been able to log in it at all

can someone please help me get into it.

i can log into tpg account with the slave username and password but i can not log into the post office

3 REPLIES 3
Highlighted
Moderator

Hi @Connell, please send us a private message with your TPG customer ID, username and complete address so we can pull up the account.

 

Please also include the email address you are having issue with.

 

To send a PM, please refer to this link: How do I private message (PM) in the community

Highlighted
Level 1b

i have PM you and have receive email back 

still not working

attach is a picture of an email i have try to reply to but postmaster wouldnt work and also commuity dosent not either 

i need to get into this email account as it has my work stuff in there 

 

Highlighted
Moderator

Hi @Connell,

 

 

Please confirm the following details.

  • Do you get error message when sending emails?
  • Have you tried different browser? If not yet, please do so and perform clear cache and cookies.
  • Are you able to log-in on our Post Office? If not, please take a screen shot of the error message.

Send me a message directly to avoid confusion.

 

For reference: How do I private message (PM) in the community

 

Regards,

 

 

 

i have PM you and have receive email back 

still not working

attach is a picture of an email i have try to reply to but postmaster wouldnt work and also commuity dosent not either 

i need to get into this email account as it has my work stuff in there