TPG Community

Get online support

NBN50 TO NBN100 SPEED HASNT CHANGED MUCH

Highlighted
Level 1c

So i i have just upgrade from the NBN50 plan to the NBN100. on the nbn50 i was getting a good 48mbps.

It now says im on the NBN100 plan under my contracts in account tab but my speed has gone up to a measly 50 TO 54mbps. something doesnt seem right? i dont think its the line as it would of been slow on the nbn 50 plan.Im on FTTN and im about 200 meters from the node.  someone help!......Justin

6 REPLIES 6
Highlighted
Moderator

Hi @Justin1 


Thanks for your query!


Let me have a look for you, and I will get back to you ASAP.


There is also a new ''TPG Mobile APP'' to help you with various trouble shooting and account issues, via a mobile phone app.
https://www.tpg.com.au/download


Regards,
David_M

Highlighted
Moderator

Hi @Justin1 


Can you please Private Message(PM) me your Username/CID/Service address for the service you need help on so i can pull up your account.


How to PM.
https://community.tpg.com.au/t5/Welcome/How-do-I-private-message-PM-in-the-community/m-p/4093#M45


Regards,
David_M

Highlighted
Moderator

Hi @Justin1 

 

I got your PM, thanks.

 

Have you restarted your modem? Maybe try that again...

Also, what modem are you using?

 

Thanks,

Highlighted
Level 1c

Yes i have restarted my modem. And im using the ARCHER VR1600V

Highlighted
Moderator

Hi @Justin1 

 

OK, thanks.

 

I have escalated this to our NBN engineers to investigate that the change was completed on all systems properly.

Someone will call you back ASAP within 24hrs to check everything out for you.

 

Regards,

David_M

Highlighted
Level 1c

Awsome thank you!