TPG Community

Get online support

New modem not connecting

SOLVED Go to solution
jasonchalkley
Level 2
When I moved house my Asus DSL-55U modem that I have been using for a couple of years would not connect. The NBN tech said that the modem must be faulty so I plugged in my ancient Huwawi modem and that connected.
I bought a new modem (Tp link Archer vr400), I followed the setup instructions for this modem on the Tpg site but the modem is saying that the dsl cable is not connected.
I have also tried changing the telephone cable.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
jasonchalkley
Level 2
I have solved this issue. I performed a factory reset and set it up again.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Shane
Moderator

Hi @jasonchalkley,

 

Could you post a screenshot of the connection settings of the new TP-Link Archer vr400 and shoot us a PM with your details to better understand the situation. 

 

How to send a PM? 

 

Regards,

 

When I moved house my Asus DSL-55U modem that I have been using for a couple of years would not connect. The NBN tech said that the modem must be faulty so I plugged in my ancient Huwawi modem and that connected.
I bought a new modem (Tp link Archer vr400), I followed the setup instructions for this modem on the Tpg site but the modem is saying that the dsl cable is not connected.
I have also tried changing the telephone cable.

jasonchalkley
Level 2
I have solved this issue. I performed a factory reset and set it up again.
Shane
Moderator

We're glad to know the factory reset did the trick. Smiley Happy