Blocked MyGov access

colemanhome18
Level 4

Hi,

 

I'm trying to access the MyGov website but cant get on.

 

I spoke to them and they advised some internet providers were blocking it, which is very bad!

 

I went on my phone and that worked fine.

 

Can you advise on this. Thanks.

8 REPLIES 8
colemanhome18
Level 4

And Ahrefs.com too.

RajenS
Moderator

Hi @colemanhome18 

 

                There is no Such issue with TPG network, kindly try another browser or another device.  possible their side is down, which happens so many times in recent days 

Thanks 
Rajen 

RajenS
Moderator

Hi @colemanhome18 

https://ahrefs.com/ works perfectly fine, and I am working from home over TPG networks 

I checked these sides, no issue at all,

possible your device network, or firewall issue 

 

Thanks 

 

colemanhome18
Level 4

Hi,

 

I did. No go. So tried new browser and hotspot my phone and all good.

 

MyGov said they have had calls about this. All good for now. Thanks.

colemanhome18
Level 4

Yes the site works.

 

I just chatted to them and they said there is an IP block up to 23 May.

 

No idea why.

RajenS
Moderator

Hi @colemanhome18 

           You IP blocked by website,? 

Restart your Modem/router  you will get new IP 

Thanks 
Rajen

JayNevForum
Level 2

Same issue with Sydney TPG NBN customer. Have to use VPN to route another way. Static IP so can't simply reboot router to get new IP. Sounds like ATO is blocking for no good reason?

Shane
Moderator

Hi @JayNevForum,

 

Welcome to the community!

 

Thanks for raising this to us, we'd love to help and get to the bottom of this. To better understand the situation, shoot me a private message with the screenshot of the Website Error also the list of the affected Government Websites, please include your account details (Username/Customer ID together with the address on file).

 

How do I private message (PM) in the community

 

Regards,

 

 

 

Same issue with Sydney TPG NBN customer. Have to use VPN to route another way. Static IP so can't simply reboot router to get new IP. Sounds like ATO is blocking for no good reason?