TPG Community

Get online support

Line Rate - both downstream and upstream are slow

SOLVED Go to solution
Highlighted
Level 2

Here is the info from my modem. I'm less than 300 meters (cable) from the DSLAM.

According to the TPG DSLAMs map I'm supposed to be getting around: 15000Kbps to 18000Kbps

 

Model NameBiPAC 7800NL
Host Namehome.gateway
System Up-Time0D 1H 9M 52S
Date/TimeTue Nov 12 23:36:05 2019 
Software Version2.32e
LAN IPv4 Address192.168.1.254
LAN IPv6 Addressfe80::204:edff:fee9:bab9/64
MAC Address00:04:ed:e9:ba:b9
DSL PHY and Driver VersionA2pD039f.d24m
Wireless Driver Version6.30.102.7.cpe4.12L08.4
WAN
Line Rate - Upstream (Kbps)343
Line Rate - Downstream (Kbps)7962
Default Gateway / IPv4 Addressppp0.1 (DSL) / 60.242.199.70
Connection Time00:24:55
Primary DNS Server203.12.160.35
Secondary DNS Server203.12.160.36
Default IPv6 Gateway / IPv6 Addressppp0.1 (DSL)

Note, tried the usual modem restart, no cigar.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Level 2

Hi Shane,

 

Not sure what happen there but it seems to be back to normal. Thanks for looking into this.

 

Cheers,

Mosh

View solution in original post

5 REPLIES 5
Highlighted
Moderator

Hi @moshab

 

Welcome to the community!

 

We'd love to help see the status of your service connection. To better understand the situation, PM us your account details (Username/Customer ID together with he address on file).

 

In case you need a reference: How do I private message (PM) in the community

 

Cheers!

Level 2

Hi Shane,

 

I've sent you my account deets.

 

Cheers,

Mosh

Highlighted
Moderator

Hi @moshab,

 

Thanks for sending me your details. We ran initial test to the service it shows that there has been an improvement with the line connection (currently getting 23-24Mbps Sync Speed) for the last 23h 32m.

 

We recommend to run a speed test (www.speedtest.net) and post the test result on this thread. Let us know should you require further assistance.

 

Cheers!

 

Highlighted
Level 2

Hi Shane,

 

Not sure what happen there but it seems to be back to normal. Thanks for looking into this.

 

Cheers,

Mosh

View solution in original post

Highlighted
Moderator

You're welcome, @moshab.

 

In case you will have queries in the future do not hesitate to create a thread here in our community.

 

Cheers!