TPG Community

Ask, answer and talk about our products

No internet access: Internet slow and now unable to reboot

Level 1c
Hi

Had noticed speed struggling between 1130pm to 12am today. Powered modem off/on. Internet then completely dropped out. Did hard reset via pin at rear. Trying to reconfigure using Ethernet cable but internet led is red. Not connecting via Browser to allow me to access Admin via 192.168.1.1. Help!

Netcomm Wireless Modem.
Current led status:
Power: ON (blue)
DSL: ON
Internet: OFF (red). Intermittent flashing, then solid red.
Ethernet: Port 2 ON (tested via Port 1 also)
WLAN: ON

Thanks
5 REPLIES
Moderator

Hi @emvingibbs,

 

Welcome to TPG Community!

 

We have checked the status of your connection and it appears to be working now. However, we are currently detecting a possible line fault causing the speed issue.

 

That being said, we'll have a specialist contact you between 1PM and 2PM for assistance.

 

Should you have a preferred contact number and time, please send it via private message. Thank you.

Moderator

Hi @emvingibbs, thanks for your PM.

 

We'll arrange a specialist to contact you between 8:30PM and 9PM instead.

Moderator

Hi @emvingibbs,
 

I can see that one of our Technicians tried to contact you earlier today unfortunately no avail.
 

Please let us know your best contact time and we'll have another call rescheduled.

 

Regards,

Level 1c
Apologies as I was unavailable. If possible please call at 845pm tonight.

Many thanks
Moderator

Hi @emvingibbs,

 

Not a problem. I advised the assigned technician about your request.

 

Make sure to keep your lines open. Let me know how it will go.

 

Cheers!