TPG Community

Ask, answer and talk about our products

archer router not showing traffic report or system log

Level 1b

our NBN hardware was installed today, the account is active and the internet connection is working well.

however, when i click on system log or traffic monitor pages in the router, both pages are blank, can't see any system log entries or any traffic records. 

 

 

firmware: 0.1.0 0.9.1 v5006.0 Build 190228 Rel.72265n

 

hardware: Archer VR1600v v2 00000000

5 REPLIES 5
Moderator

Hi @jazzah ,

 

Welcome to the community!

 

Thank you for bringing this to our attention. It is possible since we optimized our supplied modem/router's firmware the System Log page is blank. But we will check this with our Engineering Team and get a confirmation.

 

On the other hand, please post a screen shot of the page on this thread. Cheers!

Level 1b

thanks shane. here are screenshots.

 

tpg system settings.JPGtpg traffic monitor.JPG

Moderator

Hi @jazzah,

 

Thanks for the additional reference. We have this raised to our Engineering Team updates will be provided on this thread when it's available. Let us know should you require further assistance.

 

Cheers!

Level 1b

ok, thanks. roughly how long is the typical time for the engineering team to look at this type of issue?

 

Moderator

Hi @jazzah

 

You're welcome. At the moment we do not have any estimate time frame for the update. But once our Team is done with the assessment, we'll provide you the feed back on this thread.

 

Cheers!