TPG Community

Get online support

NBN installation completed but not working

SOLVED Go to solution
Highlighted
Level 1a
Level 1a

I've NBN installed yesterday, received a TPG message saying installation completed, but have no internet or phone: "online" light on NBN box keeps flashing, no "internet" light on modem, phone has dial tone but cannot make a call (static noise after dialling).  

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator

Hi @Ton,

 

Welcome to the community!

 

I went ahead and use your Community Details to pull up the account and I got a match. I've seen that you have reached our Technical Team and the connection issue has been raised to our Engineering Team for further test and investigation.

At the moment it is currently under assessment, I will make follow up on this, rest assured feedback will be provided by our Engineering Team where is possible. Let me know should you require further assistance.

Regards,

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Moderator

Hi @Ton,

 

Welcome to the community!

 

I went ahead and use your Community Details to pull up the account and I got a match. I've seen that you have reached our Technical Team and the connection issue has been raised to our Engineering Team for further test and investigation.

At the moment it is currently under assessment, I will make follow up on this, rest assured feedback will be provided by our Engineering Team where is possible. Let me know should you require further assistance.

Regards,

View solution in original post

Highlighted
Level 1a
Level 1a

Hi Shane,

Thanks for your response. The issue has been resolvedSmiley Very Happy 

Ton

Highlighted
Moderator

We are glad to know that the issue has been resolved, @Ton.

 

Feel free to drop us a message should you need any assistance. Cheers!