TPG Community

Get online support

No home phone signal but Internet works

SOLVED Go to solution
Highlighted
Level 2

over the weekend the Home phone has no dial tone, but I'm still able to use the internet?  Also the account status page still shows that the Home phone is active.  Could you please confirm what is the issue?  Is it related to NBN rolling out in the area?  

 

Account number 5739615

 

Regards

Christian Cipolat 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator

Hi @ccipolat 

 

I have made some enquires with our Engineering NOC teams, and they have possibly resolved this issue.

Can you check your ADSL2+ phone service is working as normal now and let us know.

 

Thanks,

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Moderator

Hi @ccipolat 


Thanks for your query!


Let me have a look for you, and I will get back to you ASAP.


There is also a new ''TPG Mobile APP'' to help you with various trouble shooting and account issues, via a mobile phone app.
https://www.tpg.com.au/download


Regards,
David_M

Highlighted
Moderator

Hi @ccipolat 

 

I have made some enquires with our Engineering NOC teams, and they have possibly resolved this issue.

Can you check your ADSL2+ phone service is working as normal now and let us know.

 

Thanks,

View solution in original post

Highlighted
Level 2

Hi,

 

Just an update on the previous problem.  I have a line and able to make calls, but no one call call in.  Could you please take a look again.

 

Thanks

 

Christian 

Highlighted
Moderator

Hi @ccipolat

 

We'd like to check on this further.

 

Please send me a PM with your TPG username or customer ID number to assist you accordingly.

 

BasilDV