TPG Community

Get online support

8 Second delay in connection of voice calls

Shane
Moderator

Hi @mfeodoroff,

 

We'd like to conduct remote test to the connection. Please turn off the modem/router for 3-5mins and we'll run a test. Reply to this thread when it's turned off.

 

Regards,

mfeodoroff
Level 2

Hi Shane,

 

Thanks for getting back to me.

 

I just tried a trusty old Telstra T400 and have the same problem.

I'm around all day today.  Is there a way to PM my contact number to you?

 

mfeodoroff
Level 2

OK. 

 

Router and HFC modem are now powered off.

mfeodoroff
Level 2

PM sent to @Shane with contact details.

mfeodoroff
Level 2

I'm home today if someone wants to reach out.

Shane
Moderator

Hi @mfeodoroff,

 

Thanks for sending me your details. We arranged one of our Technicians to contact you tomorrow between 10-12NN AEDST. Make sure to keep your mobile phone available and let us know how it will go.

 

Cheers!

victork50
Level 2

Shaun, Did you ever get thsi resolved, can't tell from messages. I have been having this issues constantly for 6 months and TPG can't fix this.

If they fixed it how did they do it??

 

VK.

Ahra_G
Moderator

Hi @victork50

 

Welcome to the Community! 

 

I'll organise a call back to be made today to assist you and check the homephone connection issue. 

 

Should you have a preferred date & time, please don't hesitate to let us know.

 

 

Regards,

Ahra_G

ShaunC
Level 3
Extensive testing, hardware resets etc - they eventually replaced my modem - been fine since